+31611510007 or +41792859643 info@do-international.com

Over ons

ProPractice.com is in 2007 opgericht als de technologische tak van Cohen Brown, een traditioneel Amerikaans opleidingsbedrijf uit Los Angeles, dat reeds meer dan 40 jaar bestaat en zeer succesvol mensen in honderden Bedrijven heeft getraind.

ProPractice.com is ontstaan toen de noodzaak van een drastische verandering van de methodiek van eLearning duidelijk werd. De mogelijkheden van eLearning leken grenzeloos, maar de uitvoering ervan was lange tijd gebrekkig.  

Om de manier waarop mensen via een computer kunnen leren om zich te verbeteren, hebben we het menselijk brein, de mogelijkheden van een computer en het natuurlijke leerproces onderzocht. Door al deze aspecten van dit leermodel optimaal te combineren, konden we leerkaders creëren zoals Performance Drilling, die het Oorspronkelijke eLearning-model hebben gerevolutioneerd.

Ons onderzoek stelde ons in staat om totaal nieuwe en gepatenteerde leermethodologieën te creëren voor gebruik in online modules. Er is geen andere eLearning software momenteel beschikbaar, die in de buurt komt van de efficiëntie en effectiviteit van onze gepatenteerde ProPractise trainingsmodules.  

ProPractice.com heeft leuke, interactieve en praktijkgerichte eLearning tools gecreëerd die uw medewerkers in staat stellen hun vaardigheden te ontwikkelen en te onderhouden die ze nodig hebben om succesvol te Kunnen zijn. Ons doel was het om een product te creëren dat de ontwikkeling van 'on the job' vaardigheden, die normaal gesproken pas na jarenlange ervaring zouden komen, bevordert. Als we in staat waren om realistische scenario's te simuleren, waar leerlingen zich prettig bij voelen (met vertrouwen snel en accuraat reageren op een klant). Hierdoor konden we "doorgewinterde" medewerkers in een paar dagen/weken, in plaats van in jaren “opbouwen.”

Om dit te realiseren hebben we een totaal nieuw en gepatenteerd ( 28:patenten) softwareplatform ontwikkeld dat mensen leert, op basis van de manier waarop ze daadwerkelijk het beste leren.

De training kan overal en altijd gebruikt worden. De software maakt het mogelijk dat onze gepatenteerde leermodules voor iedereen toegankelijk en betaalbaar zijn. Een leerling wordt effectief getraind op elke computer die gebruik maakt van het internet, een intranet of een CD/ROM. Het platform is ontworpen om de leerling specifieke kennis van het bedrijf en bedrijfs situaties te geven op een manier die de kennis van het bedrijf en van Operationele situaties significant versterkt. Hierdoor wordt de informatie op een permanente manier in de hersenen gecodeerd, in plaats van als betekenisloze informatie opzij geschoven. Door middel van deze technologie en hersen-coderingsonderzoek heeft ProPractice.com de krachtigste methodologie ontwikkeld, die momenteel beschikbaar is, voor optimalisering van verbale prestaties, inclusief de snelheid van antwoorden, nauwkeurigheid van de inhoud en een zelfverzekerde aflevering.

Op basis van de specifieke leer- en trainingsdoelen van uw bedrijf biedt de software van ProPractice.com aanpasbare modules om u te helpen bij het realiseren van elke vorm van werknemerstraining of voortgezette opleiding. Toen het concept van eLearning begon, waren de beschikbare programma's vaak erg duur en vrij ineffectief.

Wij zijn begonnen met het maken van een programma dat niet alleen betaalbaar is, maar ook effectiever dan de traditionele Role Model Pairing of Independent eLearning modellen. Hoewel beide modellen effectieve leermiddelen konden zijn, hadden ze ook hun gebreken.

ProPractice.com wilde de positieve kanten van elk leermodel omvatten en tegelijkertijd een gepatenteerde doorbraak in de technologie creëren die de traditionele negatieve kanten kon elimineren. Als eindproduct is nu een assortiment aan leermodellen beschikbaar, dat gebruik maakt van de Accelerated Compressed Experience-methodologie door emotioneel bezig te zijn met realistische computersimulaties.


Dit betekent dat Kwaliteit eLearning is nu beschikbaar tegen een redelijke prijs en in een eenvoudig te gebruiken format dat zelfs voor de beginnende content- auteur geschikt is.

In feite maakt dit auteurshulpmiddel het mogelijk voor frontlijn managers om in enkele minuten hun eigen modules te creëren. Er is geen voorafgaande ervaring nodig met eLearning-auteursvaardigheden om een functioneel en effectief trainingsprogramma op te zetten dat is ontworpen voor uw specifieke behoeften.

     Welkom bij de geavanceerde trainingstechnologie die Talentsoftware.com u aanbiedt!